Siden AGF’s cheftræner Peter Sørensen tiltrådte i sommer har holdet gennemgået en udvikling, hvor defensiven primært har været i fokus.

– Da AGF rykkede ned, blev der lavet for mange dumme frispark. Der er ikke grund til at buse ind i en enlig angriber og lave et frispark. For så øger man modstandernes chancer for at score. Så er det bedre at lade angriberen tage bolden til sig, inden forsvarsspilleren går ind i nærkampen og vinder bolden, siger Peter Sørensen.

– I flere kampe var det os, der forærede modstanderne chancer, frem for at de selv kreerede dem. Der var tale om begynderfejl. Den tid er forbi, håber jeg, siger cheftræneren.

– Ingen modstandere kommer til at spille os ned. Jeg er sikker på, at vi har et godt forsvar, for vores organisation er blevet endnu bedre. I de seneste uger har vi brugt tid på det offensive, så vi står godt rustet, siger Sørensen til JP Aarhus.

Hvorvidt Peter Sørensens indflydelse bliver synlig i foråret får vi første svar på i aften, når AGF møder Hobro på Aarhus Stadion.

Foto: AGFFodbold.dk

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here