Fredag aften blev det til en premieresejr over Hobro IK på Aarhus Stadion, efter en halvkedelig affære. I første halvleg havde AGF ellers bolden tre gange i nettet, hvoraf det ene mål blev underkendt, men anden halvdel af kampen var anderledes chancefattig.

Peter Sørensen kunne fra sidelinien følge sit hold sikre tre point, dog uden at imponere.

– Det var hverken til UG eller slange, men der var elementer, som var rigtig gode, og andre ting som vi skal arbejde på. Men nu er vi i gang. Det er en kamp, som spillerne har gået og ventet på rigtig længe, og nu er det overstået. Jeg tror, at det bliver bedre og bedre, sagde cheftræneren ifølge bold.dk til TV2 Sport efter kampen.

AGF’s næste kamp er ligeledes en hjemmekamp, idet udekampen mod Hvidovre i næste runde er blevet udskudt. Kolding FC besøger Aarhus Stadion d. 3. april med kick-off kl 15.00.

Foto: AGFFodbold.dk

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here