AGF har syv point ned til HB Køge på tredjepladsen, og dermed har klubben et solidt udgangspunkt inden forårssæsonen sparkes i gang i aften. AGF’s cheftræner tror på, at tre hold vil komme til at kæmpe om de tre oprykningspladser.

– Jeg tvivler på, at Brønshøj kan true os. Det efterlader os med HB Køge og Vejle tilbage som dem, vi kan få problemer med. Men vi skal bare koncentrere os om vores og vinde, så må de andre kæmpe om, hvem der skal med op, siger Sørensen.

– Jeg mener, at vi har så godt et hold, så vi bør kunne være endnu stærkere end vi var i efteråret. Men vi behøver ikke gå langt tilbage i historien for at se, at der kan vente ubehagelige overraskelser, selvom nogle ting synes at være givet på forhånd, siger cheftræneren til B.T.

– Vores forårssæson kommer ikke til at afvige fra vores efterårssæson. Vi kommer ikke til at have en anden tilgang til tingene, selvom vi nu har et forspring. Vi skal præstere flot i kampene, og hver dag gøre det bedre og bedre til træningerne. Gør vi det, så vil det også vise sig, at være nok, siger Peter Sørensen.

Foto: AGFFodbold.dk

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here