AGF præsterede på det jævne i gårdagens premierekamp mod Hobro. De tre point kom dog aldrig i fare, og mission oprykning går derfor helt efter planen. Hvilke AGF-spillere bør fremhæves for deres indsats mod Hobro? Kom med dit bud.

Søren Berg blev kåret som kampens spiller på NRGi Park, men hvem bør ellers fremhæves positivt for deres indsats i premieren? Og hvem bør Peter Sørensen overveje at skifte ud inden næste kamp?

AGFFAN.dk tør ikke begive sig ud i en vurdering af de enkelte spillere, og vil i stedet lade brugerne om det. Giv din mening til kende i kommentarfeltet herunder.

14 KOMMENTARER

 1. Mikkel Kirkeskov, Søren Berg & David Devdariani..

  Synes Kirkeskov viser han er mindst lige som god som Eckersley, og ja Adam skal sgu passe på Mikkel ikke smider ham af.

  Søren Berg han var jo her og der og alle vejene i sin debut kamp, også tilmed scorer et mål, perfekt!

  Devdariani, ja han er jo en historie for sig selv, han kan bare det lort, og får sin modstander under pres.

 2. berg viste fin figur fortjent man of the math
  og kirkeskov som nævnt kom rigtig fint med op ad kanterne
  stephan havde og noget gode indgreb
  så syntes de tre er værd og fremhæve

 3. Synes ikke der er mange at fremhæve. Kirkeskov viste at han sagtens kunne være med, hvilket er fedt. Feilhaber var ikke god efter min mening og fik også kun 1 halvleg. Derudover mange middelmådige præstationer. Men 3 point på kontoen.

 4. Er jeg den eneste der så 5-6 dårlige aktioner fra kirkeskov og den ene var ved at koste et mål.
  Berg spillede godt men havde enkelte afleveringer som ikke var de bedste.
  Lucena fyldte ikke meget på midtbane.
  Det var det dårlige, Berg ville hele tiden ha bolden, og levede mange genpres som han vandt,og scorede. fyldte meget så helt ok at han blev kåret som den bedste. mark styrede forsvaret. og gav sig 100%. hen kastede sig ned i en afslutning som kunne være blevet farligt, så han kunne også være blevet kåret som banens mand. Graulund var tændt og ville score . 3 p er super.

 5. Forsvaret havde ikke så meget at lave, så det er svært at fremhæve nogen der positivt. Benny gjorde det okay, men ellers må det være Devdariani, som var tæt på at score mere end det ene mål. Graulund løb og fightede godt, men fik et tåbeligt gult kort.

  Til gengæld var Lucena og Povlsen overraskende svage i går, synes jeg.

 6. Søren Berg, og i den grad Howard… Berg mestrede alle facetter, og Mark ofrede sig flere gange for holdet ved at kaste sig ned i de mest sindsyge skudforsøg. Han leverede den fight der skal til…

 7. Howard var klart bedste mand i fredags 100% fight og altid i vejen. Ellers var det meget jævnt – faktisk under middel. Jeg tror Søren Berg er bedre hetl på toppen ved siden af PG – der mangler tyngde i angrebet.

 8. What?! Kirkeskov fuckede op sådan ca 75% af de gange han havde bolden, ja han fik slået nogle OK indlæg – når han endelig kom derop. Synes stadig han er mindst 1 niveau under Adam. For mig var der kun Berg, Devdariani og Staff for hans fine igangsætninger.

 9. Jeg var heller ikke imponeret af Kirkeskov.
  Jeg synes som så mange andre at Howard var super, og at Søren Berg viste fight og til tider også godt spil. I mine øjne spillede Dev også en god kamp, og fik fejlagtigt et mål underkendt, han er klasse.

  Udover disse spillere synes jeg også at man kan fremhæve Svenne Poulsen, som (at dømme på fredagens kamp) sagtens ville kunne slå Feilhaber af holdet.

 10. Kasper Poulsen var en kæmpe skuffelse. Han knoklede rundt og fik også raget noget til sig men smed stort set bolden væk hver gang. Og hvad tæmninger og førstegangsberøringer angår har jeg set lilleputter gøre det bedere. Der kan max blive en plads på bænken til næste kamp !

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here