Ekstra Bladet kunne i går, fredag, fortælle nyheden om, at Stephan Petersen frygtede for, at hans albue skulle have fået et brud. Det ligger nu fast, at det ikke er tilfældet. AGF-fans kan derfor ånde lettet op.

– Jeg har heldigvis ikke brækket armen. Et røntgenfoto har vist, at der er røget en flig af en knogle, så jeg skal holde armen i ro i en uges tid. Derefter må jeg træne for fuld styrke igen, forklarer Stephan Petersen til stiften.dk.

I fredagens premiere med knap 9.000 tilskuere i ryggen faldt kantspilleren ned på armen og mærkede selv et knæk, men valgte alligevel at spille videre. I pausen blev AGFFAN.dks sponsorspiller så skiftet ud.

Også hos AGF er der optimisme omkring Stephan Petersen.

– Han har en lille afsprængning. Det er ikke på et kritisk sted, og når hævelsen har lagt sig, kan han spille igen, siger cheffysioterapeut Jens Bo Vestergaard Jørgensen til agffodbold.dk.

AGFs kamp mod Hvidovre er blevet udsat, så Stephan Petersen skulle allerede være klar til de hvides næste kamp – hjemme mod Kolding. Om cirka 14 dage.

1 KOMMENTAR

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here