Den tidligere AGF-spiller Dennis Høegh scorede begge Viborgs to mål i reserveholdsturneringen, da holdet spillede mod AGFs ditto. Det blev udslagsgivende, at AGF’erne var umanérligt sløve til at komme i sving med kampen.

– Den første halve time gør vi alt forkert. Vi hænger ikke sammen som hold, spiller ikke efter de principper, vi har aftalt og får i det hele taget en så dårlig start på kampen, som overhovedet tænkes kan. Mod halvlegens slutning bliver det bedre, og i anden halvleg gør vi det ok. Ikke fantastisk, men vi kan være indsatsen bekendt. Vi formår dog ikke at råde bod på de første 30 minutter, og Viborgs sejr kan der ikke pilles ved, siger Jesper Sørensen til agffodbold.dk.

Første halvleg endte 1-0, da Dennis Høegh scorede efter blot ti minutter. Det tog assistenttræner Sørensen konsekvensen af og skiftede hele tre spillere ud i pausen. Det løftede angiveligt spillet, men 60 minutter efter sin første scoring, kunne Dennis Høegh altså juble igen.

Kort før slutfløjtet pyntede Frederik Krabbe, der for nylig er blevet en slem skade kvit, en smule på resultatet, da han udnyttede et straffespark og reducerede til kampens slutstilling 2-1.

Kampen i tal:

Viborg FF – AGF 2-1 (1-0)
1-0: Dennis Høegh (10′)
2-0: Dennis Høegh (70′)
2-1: Frederik Krabbe (90′, str.)

AGF:
Anders Rasmussen – Frederik Krabbe, Anders Kure, Rasmus Krag, Frans Dhia Putros – Emil Scheel, Casper Sloth (55: Nichlas Lawal), Nicolai Christensen (46: Giorgi Diasamidze), Davit Skhirtladze (46: Fatih Ceylan) – Aron Johannson (46: Lasha Shindgoridze), Sanel Kapidzic

 

1 KOMMENTAR

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here