8.924 personer havde taget turen til Aarhus Stadion i fredags da AGF åbnede sæsonen mod Hobro. Flot antal AGF’s status som divisionshold taget i betragtning.

AGF’s anfører lagde naturligvis mærke til støtten fra Danmarks næststørste by.

– Det var virkelig imponerende med så mange tilskuere en fredag aften. Der var en fed stemning, og jeg er glad for, at vores tilhængere blev belønnet med en sejr. Vi kom godt fra start i forhold til vores målsætning om at rykke op, og kan vi holde fast i det, ser det godt ud, siger Steffen Rasmussen

– Spillemæssigt kunne det selvfølgelig godt ses, at det var den første kamp om point. Der er plads til forbedring, men jeg kan med sikkerhed også sige, at det vil blive bedre i de kommende kampe, siger Steffen til agffodbold.dk.

1 KOMMENTAR

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here