I dag mandag flyver AGFs midtbanespiller Jerry Lucena østpå – til landsholdstjeneste i Myanmar. Lucena skal repræsentere det Fillippinske landshold i turneringen AFC Challenge Cup, og det er aflysningen af Hvidovre-kampen, der har muliggjort dette.

– Jeg havde egentlig meldt afbud til turneringen, fordi vi skulle have mødt Hvidovre, men da den blev aflyst kontaktede jeg hurtigt fodboldforbundet dernede og fik booket en billet, siger Jerry Lucena til Århus Stiftstidende.

Mandag skal landsholdet spille mod værtsnationen Myanmar, og denne kamp når Lucena ikke. Til gengæld er han klar – og i spil til – at få debut som landsholdsspiller i turneringen, der er en kvalifikationsturnering til Asian Cup.

– Det bliver rigtigt spændende. Jeg har fået at vide, at de regner med, at jeg skal spille på sekser-postionen, den defensive midtbaneplads lige foran forsvaret. Hvilket niveau Bangladesh og Palæstina har, har jeg selvfølgelig ingen anelse om, så jeg ved ikke rigtigt, hvad det er, jeg kommer ned til, forklarer Lucena, der fik fuld tid på banen i AGF-kampen mod Hobro fredag aften.

Onsdagens modstander hedder Palæstina. Fredag er modstanderen Bangladesh.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here