AGF Fanclub Aarhus har adspurgt sine medlemmer om diverse ting via en mailbaseret undersøgelse. Efter at svarerne er blevet samlet sammen har fanklubben kunne konstatere en utilfredshed med områder som reelt ikke er i deres hænder, og det har fået bestyrelsen til at komme med en officiel forklaring.

De adspurgte har f.eks. vist utilfredshed med AGF’s spillertrup, billetpriserne på stadion samt direktørens kvalifikationer, hvilket fanklubben altså slår fast, at den ikke kan gøre synderligt meget ved.

I meddelelsen på fanklubbens hjemmeside skrives følgende:

Det siger noget om, at en del af vores medlemmer er af den opfattelse, at vi som fanklub kan øve indflydelse på klubben i en grad, som slet ikke er realistisk.

Lad os slå fast med det samme, at bestyrelsen i fanklubben har et ganske udmærket samarbejde og en god dialog med AGF, men AFA er en frivillig forening med egen bestyrelse og er ikke en del af klubben.

Vi bliver ofte taget med på råd, når snakken falder på forholdene på og udenfor stadion, sikkerhed osv. og vi har også ved flere lejligheder diskuteret merchandise og dets lige med klubben. Dog er man nødt til at forstå, at vi ikke har indflydelse på, hvem der spiller om søndagen, hvem der er direktør i Aarhus Elite eller andre forhold, der direkte vedrører det at drive klubben AGF.

Vi kan derfor heller ikke gøre noget ved billetpriserne, som flere af vores medlemmer ytrer utilfredshed med. At fastsætte billetpriser er en del af det at drive en forretning og hvis klubbens ledelse mener, at produktet kan bære prisen, så kan vi ikke lave om på den beslutning. Naturligvis har vi fortalt klubben, hvad vi hører blandt fans’ne, men det er op til dem, om de lytter.

Vores fokus i denne sammenhæng ligger i stedet på at skaffe gode rabatter på sæsonkort og billetter til vores medlemmer og det er en proces, der aldrig når sin ende.

4 KOMMENTARER

  1. Hvad er det også for nogle klaphatte (undskyld kære med-fans, men det er ikke for skarpt) der tror at fanklubben har indflydelse på at sætte hold og styr økonomi i klubben! Det er da for mærkeligt..

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here