Mikkel Kirkeskov er i dag blevet udtaget til U20-landsholdets testkamp mod Portugal senere på måneden. I opstarten har han fået en masse spilletid, og han fik ligeledes muligheden mod Hobro i forårspremieren. Han var fint tilfreds med sin egen indsats i den kamp, men lover også forbedringer.

– Jeg har meget mere at komme med, men det var en okay start på den her halvsæson. 2-0 over Hobro og vi står rigtig godt på banen, så det ser fint ud, siger venstrebacken.

– Jeg synes jeg gjorde det okay, men der kan sagtens forventes mere af mig. Jeg synes at mit opspil og mine defensive aktioner godt kunne blive bedre, hvilket jeg synes de har været i opstarten. Så det var jeg selv lidt skuffet over, siger Kirkeskov til Kanalsport.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here