Benny Feilhaber startede inde i forårspremieren mod Hobro, men måtte ved 2-0-føringen ved pausen lade sig udskifte. Angiveligt var Feilhaber plaget af nogle småskavanker, og cheftræner Peter Sørensen ville ikke tage nogen chancer med amerikaneren.

Både brasilianske og mexikanske klubber har i de seneste transfervinduer vist interesse for midtbanespilleren, men det er aldrig blevet til mere end snak.

– Der var interesse fra begge lande, men ingen af disse endte ud i noget konkret. Der har løbende været dialog med flere forskellige klubber siden da, og vi vil få at se om det bliver til noget som vi nærmer os sommeren, siger Feilhaber – oversat fra engelsk af AGFFAN.dk – til MLSsoccer.com.

– Der er gode chancer for at vi rykker op i denne sæson. Det højner selvfølgelig mine chancer for at jeg forlænger kontrakten med AGF til sommer. Jeg vil overveje alt hvad jeg bliver tilbudt. Jeg udelukker bestemt ikke noget i øjeblikket, siger amerikaneren og fortsætter:

– Det har aldrig været akavet. Jeg har et rigtig godt forhold til folk her. Lige meget hvad der sker på fodboldbanen, så føler jeg mig meget tilpas her i Aarhus.

– Hvis vi holder fokus burde vi kunne fortsætte vores gode form fra efterårssæsonen. Vores hold er, i mine øjne, favorit til at rykke op i Superligaen, siger Feilhaber.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here