Beskeden om Hjaltes langvarige skade blev modtaget med et suk i kommentarboksen her på AGFFAN.dk, hvor folk ytrede frustrationer over at endnu en skade havde ramt en AGF-profil. Siden da har AGF åbnet forårssæsonen med en sejr, og Hjalte Bo Nørregaards skade er lagt lidt i glemmebogen. For midtbaneprofilen selv venter der knap et halvt år med benhård genoptræning, men AGF’s sportschef tvivler ikke på Hjaltes mentale styrke.

– Det er voldsomt uheldigt den situation som han er kommet i, men jeg er heller ikke i tvivl om at han kommer rigtigt stærkt tilbage igen, fordi han har den rigtige karakter som spiller og person. Det er selvfølgelig der han skal have sit fokus, på at komme tilbage endnu stærkere og det skal han nok komme. Vi andre bliver nødt til at have fokus på de spillere der skal være med til at bringe os op i Superligaen med de sejre vi nu en gang skal have, siger Brian Steen Nielsen til Kanalsport.dk.

Brian Steen selv holdte sig som fodboldspiller forholdsvis fri fra skaderne, hvorfor det kan være svært for ham at sætte sig i Hjaltes sted.

– Jeg har aldrig været ret meget skadet, så det kan jeg ikke rigtig udtale mig om, men jeg har også hørt at man ser spillernes rigtige karakter når de er skadet fordi de skal igennem et forløb hvor det er meget afhængigt af dem selv. Det her indre drive du skal have som spiller, det skal frem når du skal igennem et 4-6 måneders forløb. Derfor er jeg ikke et sekund i tvivl om at Hjalte han nok skal komme tilbage på et endnu højere niveau, så det glæder jeg mig utrolig meget til, siger AGF’s sportschef.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here