Udover offensivspilleren Aron Jóhannsson som torsdag scorede sit debutmål for det islandske U21-landshold har AGF i øjeblikket Jerry Lucena og Kasper Povlsen afsted med deres respektive landshold. Lucena fik fuld spilletid for det filippinske landshold, mens Povlsen ligeledes fik 90 minutter, da han spillede med det danske U21-hold, som til sommer er værter for EM-slutrunden.

– Der er udbrudt fodboldfeber i Filippinerne, og Jerry Lucena er en af årsagerne. AGF-spilleren spillede hele kampen på den centrale midtbane, da filippinerne fredag slog Bangladesh med 3-0 i den sidste kamp i gruppespillet i Myanmar i AFC Challenge Cup, skriver agffodbold.dk.

– Som den kontrollerende midtbanespiller i U21-landsholdets 4-3-3-formation leverede Kasper Povlsen vanen tro en ihærdig indsats og skilte sig fornuftigt af med bolden. Forhindre det klare nederlag kunne han dog ikke – dertil var forskellen mellem de to hold for udtalt. Englænderne var i tanke og handling for det meste et skridt foran danskerne og straffede de mindste fejl, skriver agffodbold.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here