En gruppe AGF-fans har arrangeret en togtur til det der betegnes som ‘årets away’, nemlig udekampen mod Viborg d. 16. april. Turen er med et af de såkaldte fodboldtoge, hvor DSB har reserveret et område af toget på en specifik afgang til netop fodboldfans. Prisen er 100 kr. tur/retur, og alle AGF-fans er velkomne.

Fodboldtoget afgår ifølge arrangørerne (se billede herunder) kl. 10.58 fra Aarhus Hovedbanegård mod Viborg, og kører syv timer senere, kl. 17.58, tilbage til Aarhus.

I toget får man mod betaling af 100 kr. en billet som gælder for hele turen, og som derfor skal gemmes og vises på hjemvejen.

Der er ligeledes arrangeret en fælles fanmarch fra Viborg Domkirke til Viborg Stadion, og info herom kan ligeledes findes på denne Facebook-begivenhed, hvor det også er muligt at stille spørgsmål til arrangørerne.

 

3 KOMMENTARER

  1. GH tager bussen. Det er desuden rigtigt at vi i Nysir tager et tog tidligere af 2 årsager. For det første så er der i togvognen kun plads til 150 plus ståpladser, og jeg tror simpelthen bare ikke der vil være plads i toget, da det helt sikker vil være en velbesøgt tur. En anden årsag er at vi gerne vil lidt tidligere af sted da vi gerne vil på bar i Viborg inden kampen.

    Men vi deltager som der også står selvfølgelig i marchen!

    Det bliver en stor dag i Viborg.

  2. Som Grunnet skriver, deltager ingen af de store fraktioner på togturen. Den er som udgangspunkt tænkt som en service, for alle dem der ikke er tilknyttet en af fraktionerne, men stadig vil følge AGF på udebane, med en masse ligesindede. Nýsir er som sagt at finde i Viborg tidligere på dagen, og så vidt jeg er orienteret ankommer Galehuset i en dobbeltdækker, men begge fraktioner deltager selvfølgelig i marchen.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here