Martin Jørgensen var helt ude af truppen til forårspremieren mod Hobro, idet han døjede med lyskeproblemer. Midtbanespilleren er fortsat plaget af skader, og han fortæller således til Kanalsport.dk, at han udover lyskeproblemer nu også har ondt i ryggen qua mange ugers træning på kunstgræs.

Jørgensen fortæller at den store forskel fra Italien til Danmark netop er kunstgræsbanerne, hvilket kan være fysisk hårdt når man som han er 35 år. Fra hans mange år i Italien var Martin vant til, at græsbanerne var i god stand hele året rundt.

Ifølge Jørgensen er det både led, knæ, ankler og ryggen der belastes ved spil på kunstgræs, og han erkender derfor, at det er rart endelig at være tilbage på græs.

3 KOMMENTARER

    • Det kan det meget vel. Personligt kan jeg selv mærke en anden slags ømhed i netop ankler og knæ, når jeg har trænet på kunstgræs. Men så længe banerne og græsset ikke er modent til fodbold, er der vel ikke mange andre muligheder. Så skulle man evt. benytte grusbaner, som vi andre gør. Det er dog ikke holdbart for et professionelt fodboldhold som AGF.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here