Tidligere på ugen indkasserede det danske U21-landshold et 4-0-nederlag mod England. Det var et dansk hold med Kasper Povlsen på banen i 90 minutter, og nederlaget er ikke noget der slår midtbanespilleren ud.

– Jeg er glad for, at jeg var med i hele kampen, det er altid rart. Men lige nu er der længe til, holdet bliver udtaget, og jeg er langt fra sikker. Men hvad kan jeg gøre? Jeg må jo bare klø på her på landsholdet og hjemme i AGF til træning og kamp, siger Kasper Povlsen til JP Aarhus.

– Min præstation var vist i orden. Vi skal huske, at vi er i starten af sæsonen. I Superligaen har de spillet tre runder, selv har jeg kun spillet én kamp, mens englænderne er midt i deres turnering. Så fra nu af bliver vi kun bedre. Men det er klart at A-spillerne – uden at forklejne nogen – vil gøre os bedre. Men selv uden dem har vi stærkt kollektiv. Vi fungerer rigtig godt sammen og det skal bære os igennem slutrunden, siger midtbanespilleren.

– I perioder af kampen var vi godt med, men vi ærgrer os over, at de fik fire alt for lette mål. Men sådan er det at spille mod et stærkt hold, der straffer ens fejl. Englænderne var sikre i omgangen med bolden, og det var en god oplevelse og lærerigt for os at spille sådan en kamp. Det er jo det, vi kommer ud for til slutrunden, siger Kasper Povlsen.

Nedrykningen til 1. division har betydet ringere modstand til Kasper Povlsen og co. i turneringskampene, men han understreger at AGF-holdet fortsat indeholder mange dygtige spillere.

– I AGF har vi stærkt træningsmiljø, og det udvikler mig også, da konkurrencen er stor. Så det har heldigvis ikke fået betydning, vi vi er i 1. division. Jeg vil vildt gerne spille ved EM. Det vil være en drøm for mig, og tilmed på hjemmebane, tæt på familie og venner, siger Povlsen.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here