Søndag var der et opgør i topstriden af landets næstbedste række, 1. division. HB Køge og Vejle spillede uafgjort med resultatet 1-1, og det er et noget nær optimalt resultat for AGF, som også kæmper med om oprykningen til superligaen. AGF-træner Peter Sørensen fastholder dog over for JP Århus, at ingen af de to hold er af samme kaliber som AGF.

– I min bog har HB Køge faktisk spillet bedre end Vejle i denne sæson. I hvert fald i mange af de kampe, jeg har set. Vejle har vundet en del kampe med en lille marginal, siger Sørensen til JP Århus.

Peter Sørensen så selv kampen, der selvfølgelig er interessant for ham som AGF-træner. Han mener også, at resultatet var fortjent.

– Denne gang behøvede HB Køge ikke vise noget, de skulle først og fremmest forhindre en scoring. Men det var fortjent, at Vejle fik udlignet, og selv om Vejle ikke viste prangende spil, var HB Køge ikke bedre.

2 KOMMENTARER

    • Givet begge hold allerede er 10 point fra 2. pladsen, så har man. Intet er teknisk set umuligt, men både VB og HB Køge (som har en kamp mindre) skal smide 10 point over 12 kampe for at det kan lade sig gøre.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here