AGF vil på lørdag præsentere en ny udebanetrøje, der skal erstatte den nuværende marineblå 2nd Away. Det meddeler AGF på deres officielle hjemmeside.

Trøjen vil blive præsenteret på AGF’s hjemmeside lørdag morgen og vil samme dag – klokken 10.00 – blive sat til salg i Bruun’s Galleri.

Ligeledes vil man kunne købe trøjen i webshoppen fra lørdag klokken 10.00 og i AGF’s Fanshop på søndag, hvor AGF tager imod Kolding FC.

Hvis man køber den nye trøje på lørdag – så følger der en billet med til søndagens kamp mod Kolding FC på NRGi Park.

Priserne og størrelserne for den nye udebanetrøje vil se således ud:

Voksen – str. S, M, L, XL, XXL og XXXL: kr. 499,-
Junior – str. 4, 8, 12 og 16: kr. 449,-

12 KOMMENTARER

    • Prøve noget nyt?

      Vi bestiller næsten ikke andet end at “prøve noget nyt”, hver gang der skal lanceres en ny udebanetrøje.

  1. Forhåbentligt bliver det ikke en eller anden vild farve, som da vi havde lilla eller orange. Jeg håber på, at den måske er i en blå/sort/grå kulør, hvilket ikke er så langt fra AGF, som det kunne være. Jeg græder, hvis jeg ser grøn, lilla eller orange..

  2. Jeg er ret sikker på den nok skal blive blå. Den orange er jo en 2nd away. Og grunden til der ikke blev lavet en blå “almindelig” udebanetrøje var fordi modstanderne i 1. division ikke bærer hvid hjemmebanetrøje, så i har kunne bruge vores egen hjemmebanetrøje :)

    Håber den bliver blå!

  3. Sådan som jeg har forstået det, så er det også en erstatning for den blå. Altså at den også, forhåbentligt, bliver blå.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here