Til forårspremieren mod Hobro havde Peter Sørensen et holdkort med 19 navne på, men det var uden Frederik Krabbes. Højrebacken har ellers startet inde i en lang række kampe de seneste to-tre år, men en skade lige inden efterårssæsonen satte en stopper for hans udvikling.

– Det var skuffende, at jeg ikke var med i truppen, og jeg ved snart ikke, hvad jeg skal forvente. Det kan næsten kun opfattes som et vink med en vognstang, siger Krabbe.

– Jeg mener, at jeg har mere at give, og det vil da være hårdt, hvis jeg ikke længere skal arbejde i AGF efter sommerferien. AGF er den klub, jeg er vokset op i. Jeg tror, det handler lidt om uheld. Min skade kom på et dårligt tidspunkt. Jeg synes ikke, jeg har fået chancen for at vise, et jeg er tilbage på mit gamle niveau. Den eneste hele kamp, jeg spillede i optakten, var mod Randers, og da gjorde jeg det godt, synes jeg. Men træneren ser noget i andre spillere, som han hellere vil bruge, siger AGF-backen til JP Aarhus.

– I foråret spillede jeg ikke dårligt, selv om vi rykkede ud. Jeg mener, at jeg holdt et højt niveau og derfor burde være en spiller, AGF skulle satse på. Nu er der kommet nye folk i klubben, jeg blev ramt af en skade, og det har sat mig tilbage. Jeg har kæmpet hårdt og vist den rette mentalitet, og jeg mener, at jeg er den spiller, jeg var, før jeg blev skadet, siger Frederik Krabbe.

3 KOMMENTARER

  1. Det her handler ikke om at Sorin, Lucena etc. er bedre højrebacks end Krabbe. Det her handler om at Krabbes skade var på et dårligt tidspunkt og derfor er han ikke blevet valgt mod Hobro. PS vil med garanti vælge ham over alle andre højrebacks i truppen. Så, som Henning siger, mere arbejde på træningsbanen.

  2. OP OG DÅ…. Krappe mindre piv og mere hård træning. Han er en klasse spiller og de skader han har fået har virkelig også været meget uheldigt… MEN stram støvlerne og prøv igen

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here