Det kom som et chok for hele Danmark og tildels Aarhus, da AGF i sommeren 2010 rykkede ned i 1. division. Truppen var spækket med profiler, men alligevel formåede man at ryge ud af landets bedste række. 

I Aalborg går det i øjeblikket knap så godt, og hertil er AGF’s direktør Jan Christensen blevet forhørt om han vil give et råd til aalborgenserne:

– Det er vigtigt at lade være med at fokusere på skrækscenarier. Fokus skal i stedet ligge, på det der ligger lige foran, og det er at vinde nogle fodboldkampe og stå sammen og bakke op om klubben, udtaler Jan Christensen til Nordjyske Stiftstidende.

I AGF kostede nedrykningen 25-30 millioner kroner. Det meddeler Jan Christensen. Hvis det ligeledes skulle gå galt i Aalborg, regner man med samme beløb.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here