Den tidligere AGF-spiller Jakob Poulsen havde et succesfuldt ophold på Fredensvang. Poulsens succes fik flere klubber til at henvende sig til AGF og Jakob Poulsen selv.

Italienske Lazio var klar til at hente Poulsen for et tocifret millionbeløb, men desværre for aarhusianerne takkede han nej til tilbuddet. Istedet endte han hos FC Midtjylland. Det var et nemt valg for midtbanespilleren, da AGF som bekendt røg ned i 1. division.

– Det synes jeg ikke har været så svært. Det er et arbejde, vi har, og jeg skiftede arbejde, selvom jeg var skadet. Det gjorde det lidt nemmere at AGF var i 1. division og FCM i Superligaen. Det gjorde det nemmere, at jeg ikke skulle forholde mig til, at de konkurrerede om det samme, siger Jakob Poulsen til tipsbladet.dk.

Selvom Jakob Poulsen ikke længere opholder sig i AGF, så følger han klubben.

– Jeg holder stadig med AGF og håber på, at de kommer i Superligaen. Jeg har stadig mange venner i truppen og omkring klubben. Men det er FC Midtjylland, det drejer sig om. Jeg sad også og jublede, da vi vandt i pokalkampen ude på Århus Stadion, selvom jeg sad med AGF’ere, siger Poulsen.

 

12 KOMMENTARER

 1. Det er meget flot, Jakob Poulsen. Så hyg du dig i det midtjyske og lad være med at forpest en fan side af AGF med dit lort… Du skylder os stadig 2 points fra Vejle kampen!!

 2. Hvad kan man bruge det til, er det en slags kompensation for at skride eller hvad?
  – Freil, hahaha sikket godt grin jeg fik mig der :)

 3. “Sad også og jublede selvom jeg sad med AGFere”!!!!? Ja det er sku da nok fordi du holder med møjjylland! Møjhoved, gid du må brække benene!

 4. Drenge, drenge, drenge! Bundniveauet for jer er da vidst noget. Af hvilken årsag skal manden hakkes sådan ned? Jakob Poulsen har været en af de allerbedste spillere AGF i nyere tid har ejet. Han var altid garant for en super indsats. Helt ind til allersidst viste han om nogen, at han ønskede at spille Superligabold i Aarhus. Desværre endte det ikke sådan, og da manden har ambitioner er det kun fair, at han rykker til en klub af højere rang. Hetzen mod ham bør dog stoppe nu!

  • Nej, DIT bundniveau er nået. Så du hvordan han pissede på klubben og os fans i foråret med hans ligegyldige attitude, bare fordi han skulle spille VM til sommer? Han fik så mange nykker efter hans mål mod Sverige, og ramte derefter aldrig sit højeste niveau igen for AGF. Og så slutter han lige af med at brænde et straffespark i overtiden i en vigtig kamp, og flygter fra klubben lige efter. Det glemmer jeg ham aldrig for, og han vil fremover altid stå højt på min hadeliste.

   Hetz? Ja!
   Fortjent? Ja!

   • Jeg mener bestemt ikke, han har noget at undskylde overfor os og klubben over. Det er da klart, at manden har ambitioner om at spille et finere sted end i Aarhus, taget hans niveau og potentiale i betragtning. Hvis vi sætter JP overfor AGF er der vel ingen tvivl om, at Jakob Poulsen hører til i en højere rangeret klub.
    Netop på grund af, at han ønskede at spille VM, valgte han pænt at blive i AGF, hvor spilletid var selvskrevet til ham. Og en ligegyldig attitude mener jeg nu ikke, han viste. Det ville han vel i øvrigt heller ikke få noget ud af, hvis han ønskede at spille VM?
    Og et brændt straffespark i Vejle-kampen er træls og ærgerligt, ja. Men jeg tror sgu ikke, han gjorde det med vilje. En hver anden kunne have sparket og brændt. Jeg mener på ingen måde, at det er grundlag for at køre hetz på ham.
    Vi i Aarhus bør være glade for Jakob Poulsens tid i AGF.

    • Det havde han da. Det stank så meget af, at han var pisse ligeglad med AGF, eftersom han alligevel ville blive solgt efter VM slutrunden.

     • Man kan vende den om og sige, at hvem havde egentlig den rette attitude sidste forår? For mig at se er der kun Peter Graulund i de kampe, han var med, og så Jakob Poulsen, som forsøgte sig i en meget svær tid at skille sig ud, så vor kære landstræner, Morten Olsen, kunne indse, at JP skulle med.

      Egentlig ønsker jeg allermest bare, at vi her fra Aarhus, og andre AGF’ere trækker hetz’en mod Jakob Poulsen tilbage. Der er absolut ingen grund til, at være så meget efter en spiller, der har givet os så mange gode præstationer i gennem flere år.

 5. Han skylder vel os de 14 mio. kr. som vi mistede, fordi han ikke turde skifte til Lazio. Plus to point i Vejle. Ellers synes jeg aldrig der har været meget at sætte på hans indsats, han kan ikke gøre for, at hans træner var elendig.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here