AGF’s cheftræner Peter Sørensen udtalte forleden at han mener, at HB Køge har spillet bedre fodbold end Vejle i de første kampe i foråret. Den udmelding er Vejle-spilleren Martin Borre ikke glad for.

– At vores tidligere assistenttræner Peter Sørensen vælger at fyre ekstra op under kedlerne ved at gøre sig til smagsdommer over hvem af HB Køge og VB, der spiller bedst fodbold, må vel tilskrives et øjebliks anfald af den aarhusianske storhedssyge, der har det med at snige sig ind i den store provinsbys flagskib. Han er jo ellers en intelligent fyr, skriver Borre i sin blog på Vejles officielle hjemmeside.

Vejle har i øjeblikket kun tre point ned til HB Køge på 3. pladsen. HB Køge har derudover en kamp til gode.

4 KOMMENTARER

  1. Kan ikke lige helt finde ud af, hvor sammenhængen er mellem Aarhusiansk storhedssyge også på at mene at Køge har spillet bedre fodbold end Vejle.. Har ikke særlig meget med AGF at gøre.

  2. Det har intet med storhedssyge at gøre, at udtale at AGF topper alle andre hold i divisionen, det er bare fakta. At han så får ondt i røven over det er jo en anden sag.

  3. Borre skal vidst tage sig lidt sammen, da VB bestemt ikke har været prangende i mange kampe i denne sæson. Derudover synes jeg ikke det er et smart træk at mene vi har storhedssyge, når hans egen klub har kastet alle traditioner over bord for lidt midlertidige penge.

    HB Køge har jo en kamp mindre end VB, så de kan reelt overhale Vejle med en 3-0 sejr eller noget i den dur, i den udsatte kamp (samme point, men bedre målscore, mener jeg).

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here