AGF’s unge venstre back Mikkel Kirkeskov har fået en fremragende start på 2011. Forsvarsspilleren startede såmænd på banen i forårspremieren eftersom de gode præstationer på grønsværen blev belønnet af cheftræneren.

Den rådhårede Mikkel Kirkeskov udtrykker også glæde over at befinde sig i klubben. Især sammenholdet i truppen bliver nævnt.

– Jeg elsker at være i AGF og har været her i snart seks år. Det er min hjemmebane og perfekt for unge spillere, fordi man har rammerne til at blive så god, man vil. Hvis man vil på 1.holdet, skal man bare knokle røven ud af bukserne, for der er flere unge på holdet. Vi har vores egen lille klub her, hvor vi plejer vores venskaber. Alle har det godt sammen, og vi kan sige alt til hinanden, også gasse lidt, for der er sgu ingen, der tager noget personligt, siger Mikkel Kirkeskov til tipsbladet.dk.

Mikkel Kirkeskov har også ambitioner, der gerne skal fuldendes.

– Skal være fast man på førsteholdet i AGF. Min plan senere er da klart udlandet, gerne Tyskland, hvor de spiller meget mand-mand-orienteret og fysisk, hvilket er min spillestil. Måske også Italien, fordi de er gode defensivt og dækker tæt op, lyder det fra Kirkeskov.

Kirkeskov har i denne sæson optrådt fem gange for AGF.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here