Tidligere på ugen udtalte AGF’s cheftræner Peter Sørensen, at HB Køge startede foråret bedre end Vejle. Den udmelding var Vejle-spilleren Martin Borre ikke glad for og kritiserede AGF-træneren umiddelbart efter.

I dag svarer Peter Sørensen tilbage på Martin Borres kritik.

– Jeg svarede blot på et spørgsmål fra pressen om, hvordan vores to konkurrenter tog sig ud, og efter det, jeg har set, har HB Køge været mere overbevisende end Vejle i denne sæson. Det, synes jeg, da ikke er storsnudet at sige. Jeg svarer på bare på et spørgsmål. Jeg er ret ligeglad med, hvad Martin Borre skriver. Han er en flink fyr, siger Sørensen til JP Aarhus.

– Jeg er da neutral. Jeg havde en god tid i Vejle og har ikke et horn i siden på nogen i klubben, tværtimod. Jeg har jo ikke udtalt, at vi i AGF er guds gave til fodboldspillet. Jeg har bare sagt, at HB Køge har spillet mere overbevisende end Vejle. Det er min vurdering. Hvis man i Vejle er så ømskindet over at høre det, må problemet ligge et andet sted, og det er da dræbende for al kommunikation i fodboldverdenen, hvis jeg ikke kan svare på et spørgsmål, siger Peter Sørensen.

Vejle og Martin Borre har fået en dårlig start på forårssæsonen. Klubben har blot fået to point i to kampe.

5 KOMMENTARER

 1. Han ligger lige på grænsen til, hvad godt er. Det er selvfølgelig iorden at udtale sig om forskellige ting, og det er da også en fin redning, han laver her bagefter. Meeeen.. den er hårfin!
  I mine øjne skal PS’s kommentarer ligge vel over de aktive spilleres, hvad angår objektivitet. Det er selvfølgelig undskyldt med, at det ikke er mange år siden, han selv var aktiv, og han derfor er forholdsvis urutineret i den sammenhæng.

  • På grænsen af hvad!?

   Hvis du mener Køge har spillet det bedste bold af de to indtil nu og en spørger dig “Hvem synes du har spillet bedst af Køge og Vejle?” Hvordan i alverden vil du så svare – DET gad jeg godt vide

   • Efter min mening skal trænere og andre end spillere for så vidt muligt forholde sig så objektivt som overhovedet muligt og lade alt sådan noget være op til spillerne at svare på.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here