I forårspremieren var unge Mikkel Kirkeskov i Peter Sørensens startsformation, selvom konkurrenten Adam Eckersley var meldt klar. Tipsbladet har spurgt cheftræneren om situationen.

– Han (Mikkel Kirkeskov, red) er blandt de ti, der har gjort det bedst igennem hele opstarten og blandt de tre, der både har spillet flest kampe og gjort det bedst i kampene. Han har været i direkte duel med Adam Eckersley om pladsen, men har været det foretrukne valg i opstarten, fordi Adam ikke har været med som konkurrent. Indtil nu savner Mikkel at være i stand til at finde sin position i kæden. Han har altid været dygtig en mod en, men er uskolet i forhold til sin positionering defensivt. Men han er kommet rigtig godt med, fordi han har deltaget i samtlige træninger i opstarten, siger Peter Sørensen.

Cheftræneren var yderst tilfreds med Mikkel Kirkeskovs indsats i forårspremieren.

– Et er dog at være god til træning, et andet at kunne levere, når det gælder, men han var en af de bedste i kampen mod Hobro, siger Sørensen.

Foto: agffodbold.dk

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here