Mikkel Kirkeskov har i Adam Eckersleys fravær overtaget venstreback-pladsen, og selvom Eckersley nu er tilbage fra sin skade, skal han bestemt ikke tage det som en selvfølge, at Kirkeskov lader ham få pladsen tilbage. Søndag kommer Kolding FC på besøg, og Kirkeskov ser kampen som værende lidt den samme som forårspremieren.

– Opgaven skal gribes an på nogenlunde samme måde som kampen mod Hobro. Vi skal forsøge at styre spillet og at presse Kolding. Over 90 minutter skulle vi gerne være i stand til at køre dem over, siger Kirkeskov til AGFFodbold.dk.

– Nøglen bliver hårdt arbejde. Holdene i 1. division knokler virkelig alle sammen, når de møder os. Så vi skal også levere en masse hårdt arbejde, fortsætter han.

– Jeg ved selvfølgelig ikke endnu, hvordan det bliver. Men jeg går ind til kampen med den samme indstilling som sidst. Tændt og parat. Jeg tænker ikke så meget over det. Det er en ny kamp og en ny udfordring, siger Mikkel Kirkeskov.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here