Benny Feilhaber måtte lade sig udskifte i halvlegen af forårspremieren mod Hobro, og inden da havde han oven i købet erhvervet sig et gult kort, som betyder karantæne i søndagens opgør mod Kolding FC. Karantænen kunne dog næppe komme på noget bedre tidspunkt, idet Feilhaber alligevel først er spilleklar om et par uger.

Feilhaber er en af de AGF-spillere som har været afsted til landsholdsopgaver, men desværre har den teknisk dygtige spiller ikke kunne deltage i USA’s testkampe.

– Jeg har lidt forstrækning i låret, og ville ikke gøre skaden værre. Fysioterapeuterne synes det var for tidligt at spille. Jeg mærkede det lidt i Hobro-kampen før jeg tog afsted på træningslejr. Jeg burde være tilbage på banen om to ugers tid, siger Benny Feilhaber til det amerikanske medie mlssoccer.com.

Ifølge mediet bliver midtbanespilleren altså ikke klar til næste weekends udekamp mod FC Vestsjælland, og næste mulige opgør for Feilhaber hedder derfor Roskilde på hjemmebane d. 13. april.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here