AGF er ramt af skader og karantæner til de midterste pladser inden morgendagens opgør mod Kolding FC. Martin Jørgensen døjer stadig med en lyskenskade og Benny Feilhaber må sidde over med karantæne. Feilhaber er derudover ligeledes skadet. Amerikaneren fik slet ikke trænet eller spillet, da han fornyligt var med USA’s landshold. Det meddeler JP Aarhus.

Derfor må AGF’s cheftræner Peter Sørensen benytte sig af andre alternativer. Alt tyder på at den centrale midtbane kommer til at bestå af Jerry Lucena og Kasper Povlsen til kampen mod Kolding FC søndag.

– Jerry Lucena og Kasper Povlsen spillede sammen centralt, da AGF lå nummer et i Superligaen, så det kan de sikkert også gøre mod Kolding, siger Peter Sørensen til JP Aarhus.

– Vi er ikke hårdt ramt, og vi kan stadig stille et godt hold. Kun på midtbanen er vi ramt, men heldigvis har vi gode alternativer, siger Sørensen.

JP Aarhus erfarer også, at Anders Kure vil sidde på bænken til opgøret, da han døjer med en øm akillessene.

1 KOMMENTAR

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here