Til søndagens kamp mod Kolding FC må Peter Sørensen undvære Benny Feilhaber som ikke blot har karantæne, men samtidig er skadet. Derudover kan cheftræneren dog vælge rimelig frit blandt truppens spillere, og heraf giver Århus Stiftstidende sit bud på en start-11’er.

– Alle folk kommer i aktion i den kommende uge (kamp næste weekend mod FC Vestsjælland, red.), så mod Kolding giver jeg Martin Jørgensen lidt mere tid til at komme sig. Det samme gælder Casper Sloth, der også er ved at være helt på højkant igen. Med det tætte program, der venter, bliver der spilletid til alle omkring startopstillingen i den kommende tid, siger Peter Sørensen til stiften.dk.

Århus Stiftstidendes bud på en startopstilling lyder således:

Steffen Rasmussen

Arthur Sorin – Mark Howard – Dan Thomassen – Mikkel Kirkeskov

Søren Berg – Kasper Povlsen – Jerry Lucena – Stephan Petersen

David Devdariani – Peter Graulund

4 KOMMENTARER

  1. Byt om på Sorin og Lucena, så tror jeg den er der.
    Sorin spillede pladsen som central midtbane i én af træningskampene oh fik meget ros for det.

  2. Synes det er storartet at Krappe er kørt ud på et sidespor ! Han har om nogen ikke format til superligaen…..

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here