For godt en uge siden indførte AGFFAN.dk et brugersystem på det nye site, og det er glædeligt at rigtig mange AGF-fans allerede nu har registreret sig herpå. Vi ønsker dog at endnu flere brugere skal tage del i debatten på siden, og derfor opfordrer vi alle vores besøgende til at gennemgå den hurtige registrering.

Medlemsskabet giver flere spændende fordele. Det giver den enkelte besøgende mulighed for at skrive under et fast navn efter eget valg, og vi har samtidig tilføjet en replikboks, som ligeledes vil give mulighed for mere interaktivitet blandt sitets besøgende.

Du kan oprette en bruger med det samme.

God fornøjelse med det!

2 KOMMENTARER

  1. Hvorfor var det egentlig, at man ikke bare beholdte det tidligere brugersystem så man ikke skal oprette en ny bruger?

    • Det kunne simpelthen ikke lade sig gøre rent teknisk. Det gamle system var så forældet at det ikke var optimeret til at kunne arbejde sammen med WordPress (som er det system vi bruger nu).

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here