Søndag eftermiddag hedder modstanderen Kolding FC, når AGF kl. 15.00 løber ind på NRGi Park. Kolding ligger i tabellen placeret lige over nedrykningsstregen, og er dermed hele 12 pladser efter AGF, hvilket giver krav om tre point i morgendagens opgør.

– Vi har mulighed for at vælge fra alle hylder med undtagelse af de længerevarende skader. Martin (Jørgensen, red.) trænede også med i dag (fredag, red.), men Peter (Graulund, red.) trænede ikke med i dag, fordi han havde en lille spænding i sit baglår. Kure har lidt med sin akillessene, men de kan begge to (Graulund og Kure, red.) spille, siger Peter Sørensen til Kanalsport.dk.

AGF’s indsats mod Hobro var ikke prangende, til trods for at Sørensens mandskab vandt 2-0.

– Det var jo nok til at vi vandt over Hobro, selvom vi synes at vi kunne have gjort det bedre. Jeg tror vi kommer til at gøre det bedre mod Kolding, og tror også at vi vinder over Kolding, hvis vi kan præstere på det sædvanlige niveau, siger cheftræneren.

Se også truppen til søndagens hjemmekamp mod Kolding FC.

Foto: AGFFodbold.dk

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here