Forårsvejr på NRGi Park var hvad der mødte de fremmødte til dagens hjemmekamp mod Kolding FC. 7.447 tilskuere kunne se Stephan, Dan og Peter sikre tre point for AGF, som med 3-0-sejren nu er ni point foran HB Køge på tredjepladsen.

Efter forårspremierens spillemæssigt skuffende forestilling var det et forventningsfuldt publikum der i dag havde taget plads på AGF’s hjemmebane for enden af Stadion Allé.

Med Benny Feilhaber i karantæne havde Peter Sørensen valgt at rykke Jerry Lucena op på den centrale midtbane, og dermed give plads til Arthur Sorin på højre back, hvilket altså overraskende viste, at Frederik Krabbe nu er helt nede som tredjevalg på den plads han for et halvt år siden var selvskrevet til.

Stephan Petersen, Dan Thomassen og Peter Graulund sikrede sejren på et enkelt mål i første halvleg, samt to i anden, hvilket altså gav resultatet 3-0.

AGF’s næste modstander hedder FC Vestsjælland som blander sig i den øverste tredjedel af 1. division. Denne kamp spilles på udebane næste søndag kl. 13.45, hvor den ligeledes vises på TV2 Sport.

AGF’s startopstilling så desuden således ud i dagens kamp:

Steffen Rasmussen

Arthur Sorin – Mark Howard – Dan Thomassen – Mikkel Kirkeskov

Søren Berg – Kasper Povlsen – Jerry Lucena – Stephan Petersen

David Devdariani – Peter Graulund

2 KOMMENTARER

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here