AGF mødte i dag Kolding i Aarhus og selvom AGF trak sig sejrrigt ud af kampen, så var cheftræner Peter Sørensen ikke helt tilfreds med præstationerne. Sørensen kritiserer især 1. halvleg, mens 2. halvleg var mere opmuntrende.

– Jeg synes, vi starter godt og får et tidligt mål, hvor Kolding ellers er godt med i kampen. Så det er jeg tilfreds med. Men resten af 1. halvleg er jeg ikke tilfreds med. Der er for meget sjusk og for mange fejl fra vores side. Det var tæt på at være ikke godkendt i første halvleg. Vi fik ikke vist den forskel, der er på de to hold, sagde Peter Sørensen til stiften.dk efter kampen.

– I 2. halvleg hæver alle spillerne niveauet, og vi vinder med tre. Så det er godkendt. Men der er ingen grund til at levere en dårlig 1. halvleg. Vi kunne have spændt grebet, men det gjorde vi ikke, sagde Sørensen.

Mens AGF fik tilføjet endnu 3 point på kontoen måtte konkurrenterne fra Vejle se sig slået af FC Hjørring.

– Så alt i alt var det ikke en toppræstation. Vi kunne godt have scoret flere mål, men i et par situationer pjattede spillerne rundt i stedet for at score. Og jeg synes, man skal score på sine chancer. Men vi vandt med tre, og vi kan se, at de øvrige hold i toppen har problemer. Det har vi ikke, sagde Peter Sørensen.

Foto: agffodbold.dk

1 KOMMENTAR

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here