1. divisions-duksene fra AGF møder i dag Kolding FC, der er placeret lige over nedrykningsstregen. Kolding tvangsnedrykkes efter sommerferien, som følge af fusionen med Vejle, så det ligner umiddelbart en let kamp for De Hvii’e. Den unge midtbanespiller Kasper Povlsen, der forventes at starte inde i dag, påpeger at der aldrig er lette fodboldkampe:

– Der er ingen lette kampe uanset hvem modstanderen er, og hvis vi ikke præsterer på et højt niveau kan vi tabe til alle hold. Kolding vil helt sikkert komme med alt hvad de overhovedet har at byde på, så vi skal præstere på det niveau vi ved vi kan. Men hvis vi gør det, så er der også gode muligheder for at vinde kampen, fortæller Kasper Povlsen til AGFFAN.dk.

AGF har ikke tabt eller spillet uafgjort på hjemmebane i 1. division, og Povlsen tror at stimen kan forsætte:

– Vi skal have tålmodighed i vores pasningsspil, og så slå til når mulighederne for at komme til en god chance byder sig. Jeg mener at tålmodighed kan blive nøglen til sejr i dag, slutter den unge midtbanedynamo.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here