Her til eftermiddag blev der sat yderligere tre point ind på AGF’s konto, efter at Stephan Petersen efter få minutter i dagens havde bragt hjemmeholdet foran på et drømmemål. Mål af Dan Thomassen og Peter Graulund i anden halvleg slog sejren fast for alvor, og AGF-holdet kan glæde sig ekstra meget over den fulde pointhøst idet samtidig Vejle tabte deres kamp.

AGF’s cheftræner havde dog alligevel flere kritikpunkter på bloggen efter kampen.

– Jeg er udmærket tilfreds med, at vi vinder, og at vi vinder med tre mål. Det er trods alt en markering. Men i første halvleg gør vi det ikke godt nok. Vi bringer os i en favorabel position og prøver at spille bolden rundt. Men for ofte smider vi den væk. Pasningsspillet var ikke godt, og vi viser for ringe aggressivitet. Spillet var for sjusket, og der manglede gnist, sagde Peter Sørensen efter kampen til AGFFodbold.dk.

– Til gengæld synes jeg, vi hæver niveauet til det godkendte i anden halvleg. Vi løfter os godt, får lukket kampen og kan forsvare os med bolden, siger han.

– Jeg synes, der er nogle ting, der siddet bedre. Vi er – i hvert fald i anden halvleg – skarpere i den sidste fase. Okay, der var måske et par situationer, hvor Peter Graulund og Søren Berg skulle have lagt den ind i stedet for at forsøge at spille sig helt ind i mål, men det accepterer vi så i dag, siger Peter Sørensen.

Holdets næste opgave er på søndag, hvor FC Vestsjælland venter i en udekamp.

3 KOMMENTARER

  1. Kan godt lide at PS er så realistisk, og kritisk, i forhold til f.eks. Erik Rasmussen som bare lukkede lort ud hver gang..

  2. Kan kun give dig ret. Der er trods alt en grund til vi spiller i 1 division. Men skal da ikke undre at når AGF kommer op forhåbentligt så får han en sæson eller 2 i superligaen, hvor holdet bliver stabiliseret og så bliver han sparket ud, til fordel for en eller andet klovn, som siger jeg kan løfte AGF det sidste stykke til toppen, og så går det galt igen

  3. 1880 @ Helt enig! Dejligt med en træner, som ikke er helt oppe på den lyserøde sky, efter hver eneste kamp.

    3-0 er naturligvis et rigtig godt resultat, men hold kæft en ringe 1. halvleg. Virkelig pinlig til tider med aaalt for mange dumme individuelle fejl hele tiden. Men som Peter Sørensen også siger, så formåede vi at løfte os i 2. halvleg, hvor jeg synes vi spillede godt.

    Dog lidt svært at vurdere for meget ud fra sådan en kamp her, når man møder et hold som var rigtig ringe. Ikke meget modstand der.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here