Den tidligere AGF’er og nuværende Kolding-spiller Jesper Jørgensen føler sig snydt af et straffespark til gårsdagens kamp. Selvom han mener, at der skulle dømmes straffespark i en situation, så accepterer Jesper Jørgensen, at AGF er et bedre hold.

– Jeg header på stolpen i starten af kampen, og på returbolden får vi afsluttet igen. En AGF’er redder på stregen og i næste forsøg tager en af deres spillere helt klart hånden til hjælp, og vi bliver snydt for et straffespark, siger Jesper Jørgensen til bold.dk og fortsætter:

– Dommeren kan ikke se det, fordi der er så mange folk i feltet, og det er ærgerligt, for de løber direkte op i den anden ende og hamrer bolden op i krogen. Derefter kører AGF derud, og de er svære at spille mod, når de kommer foran, siger Jørgensen.

Jesper Jørgensen spillede i AGF i sæsonen 06/07.

2 KOMMENTARER

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here