AGF’s talentfulde U19-spiller Jens Jønsson er begyndt at træne med førsteholdet. Den rødhåret forsvarsspiller er naturligvis glad for at træne sammen med Peter Sørensens tropper, men han skal lige vænne sig til det høje tempo.

– Det var selvfølgelig spændende at lære fra de bedste i klubben, men det kræver stor tilvænning, da det er noget helt andet end hvad jeg er vant til, siger Jens Jønsson til kanalsport.dk og fortsætter:

– Tempoet er latterligt højt i forhold til hvad jeg plejer. Jeg har også været skadet i lang tid, så jeg skal også selv i omdrejninger, men det går meget hurtigere og man skal tænke meget mere, udtaler Jønsson.

Jens Jønsson beskriver sig selv som en moderne midterforsvar, der er god med bolden. Jønsson kan ligeledes dække den centrale midtbane.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here