AGF spillede i forårspremieren ikke op til holdets vanlige niveau, men alligevel lykkedes det at hente en sejr. Det samme var tilfældet i dagens kamp på NRGi Park, hvor en halvsløj indsats igen gav tre point. AGF’s sportschef er tilfreds så længe holdet vinder, men han erkender samtidig, at lidt lækkerier på fodboldbanen ikke ville gøre ham noget.

– Der kommer rigtig mange kampe her i april, så jeg håber selvfølgelig at alle spillere er helt fit for fight. I den bredde trup vi har, og i det meget tæt pakkede program der kommer, der tror jeg vi kan komme rigtig stærkt ud af den her april måned, siger Brian Steen til Kanalsport.dk.

– Der må gerne komme forbedringer hele tiden, og jeg er sgu også lidt romantiker en gang i mellem, og vil gerne se noget der er total lækkert osv., men det her drejer sig altså om at blive ved med at få de point der skal til for at rykke op, siger sportschefen.

– Vi har selvfølgelig en bane som er rigtig god, og jeg er da også overbevist om at vi kommer til at se noget der er bedre end vi gjorde i den første kamp, sagde Brian Steen Nielsen inden dagens sejr. Synes du det lykkedes for AGF-holdet?

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here