I samarbejde med BioCity Aarhus kan AGFFAN.dk tilbyde kvartfinalerne mellem Chelsea og Manchester United i biografen for blot 55 kr. pr. stk. De to kampe spilles kl. 20.45 hhv. onsdag d. 6. april og tirsdag d. 12. april, hvor Chelsea har hjemmebanefordel i det første opgør.

Normal pris for billetten er 80 kr., og du sparer derfor 25 kr. ved at benytte dig af dette tilbud. Billetter kan reserveres på BioCitys hjemmeside eller på telefon 70 13 12 11. For at opnå rabatten skal du blot nævne for billetsælgeren at du er bruger af AGFFAN.dk.

I biografen kan der naturligvis både købes slik, sodavand, popcorn, kaffe, øl og meget andet.

Anbefal dette tilbud til dine venner via ikonet herunder…

8 KOMMENTARER

  1. Har nu aldrig set fodbold i biografen før, men kunne egentlig være fedt at prøve..! Er godt nok ikke selv hverken MAN U eller Chelsea fan, men kan da være vennerne vil med ind og se det – så skal det nok blive hyggeligt :P

  2. Jeg har prøvet at se Super Bowl i biografen, og det var en virkelig fed oplevelse… så vil helt sikkert også prøve at se fodbold i biografen! Hader virkelig United over ALT på jorden, så håber jeg kan se et par Torres-kasser!

    • Hvorfor kommenterer du det så? Hvilken del af overskriften fik dig til at tro det var AGF det handlede om? “Champions League” ?

      • Henning @ Fordi han ikke forstår hvorfor der skal skrives om en lige gyldig Champions League kamp, på et AGF forum, hvilket vel egentlig er helt forståeligt.

    • Jeg forstår egentlig godt din reaktion, men de mange anbefalinger på nyheden fortæller mig at flere andre sætter pris på tilbuddet. Der kommer formentlig nogle mere AGF- relaterede tilbud på et tidspunkt.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here