AGF har spillet to kampe i dette forår, og begge gange har profilen Stephan Petersen ladet sig skifte ud i pausen med en skade. I forårspremieren mod Hobro var det albuen der var problemer med, mens det i går mod Kolding så var kragebenet det gik ud over med en forstuvning:

– Jeg har fortsat massiv hovedpine og ondt i brystet. Jeg har fået noget smertestillende og indtil videre fået at vide, at jeg nok skal holde mig i ro den kommende uges tid, siger Stephan Petersen til Århus Stiftstidende.

Kantspilleren forventes ikke at være aktuel til weekendens svære udekamp mod FC Vestsjælland.

5 KOMMENTARER

  1. Hvis Benny heller ikke bliver klar, så ryk Devdariani ned på kanten og smid Sloth ind som hængende bag ved Graulund..

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here