Mens Adam Eckersley har døjet med en skade, så har den 19-årige venstre back Mikkel Kirkeskov grebet chancen. Således har han startet inde i to kampe i streg, og cheftræner Peter Sørensen vil blive ved med at benytte sig af Kirkeskov, selvom Adam Eckersley er klar.

– Der er hård konkurrence på den position. I øjeblikket vurderer jeg, at Mikkel Kirkeskov er det bedste valg, siger Peter Sørensen til JP Århus.

Adam Eckersleys skade har kostet ham opstarten, hvilket er hovedårsagen til at han må sidde ude.

– I efteråret var Adam en af vores bedste spillere, da han var i topform. Han presser selvfølgelig på til spilletid, jo bedre form han kommer i. Vi må se på duellen, når Adam nærmer sig topformen, udtaler Sørensen.

Derudover fortæller Mikkel Kirkeskov, at han ikke var tilfreds med sin egen præstation i den seneste kamp mod Kolding. Især den defensive del var han ikke glad for.

11 KOMMENTARER

 1. Det vil jeg bestemt også.. Derudover var han heller ikke særlig hurtig i de offensive løb, men hvem er det når man løber bagved SP#7 :)

  Jeg ved Adam har været skadet, men jeg vil nu give ham 2. halvleg mod FCV!

 2. 2. halvleg mod FCV til Eckersley bakker jeg op om. Jeg er meget overbevist om, at når han er bare tæt på topform, så er han bedre og langt mere stabil end Kirkeskov. Der er potentielt klart mere Superliga-niveau over Eckersley.
  Omvendt er det altid fedt at se unge få chancen!

 3. Jeg tror det spilletid Kirkeskov får nu giver så meget tilbage til klubben senere hen.
  Bare se hvad vi har fået ud af den spilletid Lumb fik sidst vi var i 1. division.
  Pt ser jeg Eckersley som den bedste af de to, men på længere sigt tror jeg Kirkeskov kan nå væsentlig længere.

 4. Og det fatter jeg så ikke en skid af. Jeg synes Kirkeskov er vores klart svageste led, og da jeg så ham en del gange som junior spiller, hvor jeg OGSÅ synes han var ringe og langt fra en af Junior Ligaens bedste spillere. Den mand bliver aldrig nogensinde til noget, det nægter jeg simpelthen at tro på.

  Eckersley er LANGT bedre end Kirkeskov efter min mening.

 5. Kan du skrive lidt mere om dine analyser af hans præstation som junior spiller, Freil? Og hvad indebære “at have set ham en del gange” ?

  • Jeg har set masser kampe fra Junior ligaen for et par år siden, hvor han spillede. Dengang synes jeg heller ikke han var noget vildt. Ikke nogen specielt god teknik, virker ikke som den mest stabile forsvars klippe nogensinde og hans frispark som han får lov til at tage synes jeg sådan set heller ikke har været særlig imponerende.

 6. Kirkeskov har spillet flot de sidste par kampe, men jeg synes da stadig at Eckersley er lige en klasse bedre til en start 11’er hvertfald.

  • Kan du komme lidt mere ind på hvad det er som han har gjort så flot? Jeg kan simpelthen ikke få øje på det. Han var ved at koste et mål mod Kolding, da ham og Howard blev fløj rundt og blev tørret af Koldings fløj.. Hvad har han gjort som er “flot” som du selv skriver det?

   Kan godt være det er fuldstændigt blind eller bare har fastsat mig på, at han ikke er særligt god, men jeg har ikke selv lagt mærke til noget flot han har gjort.

   • Han overraskede mig positivt i kampen mod Hobro, da jeg egentlig ikke vidste hvordan han spillede før han var med der. Jeg kigger jo på helheden, ikke at han næsten kostede os et mål, der er mange spillere der koster mål men stadig spiller godt.

 7. jeg synes det er svært at vurdere hvem der er bedst på grundlag af 2 kampe hvor GFs defensiv har haft det rimlig nemt… i det offensive er det jo klart Adam der er bedst, men hvis i husker tilbage var han lang tid om at blive så go som han var det meste af sidste år. Måske hvis Mikkel får samme tid vil han komme mere og mere med i angrebene, og blive bedre og bedre??

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here