Frederik Krabbe ligner en færdig mand i AGF. En langtidsskade har været dyr for forsvarsspilleren. Skaden har kostet Krabbe sin plads på førsteholdet i AGF samt pladsen på U21-landsholdet. Derfor søger Krabbe efter nye græsgange – og han taler allerede med andre klubber.

– Den besked jeg har fået indtil videre, er at som det ser ud nu, så forlænger de (AGF, red) ikke med mig, siger Frederik Krabbe til kanalsport.dk

– Min agent og jeg arbejder på en masse ting i kulissen. Vi har en dialog i gang med forskellige klubber, men der er ikke noget konkret indtil videre, udtaler Krabbe.

Frederik Krabbe har været AGF’er i hele sin karriere. Forsvarsspilleren er noteret for hele 121 kampe for AGF’s førstehold.

12 KOMMENTARER

 1. Jeg forstår det ikke – en AGF’er, har spillet fint for os over flere sæsoner – u-21 landsholdsspiller. En type der skal satses på – specielt med tanke på at hans løn formentlig ligger noget under hvad Jerry Lucena og Arthur Sorin hiver hjem.

 2. Vel også en spiller der overhovedet ikke har løftet sit niveau i et par år? Nok derfor man tøver. Det er i hvert fald mit bud.

 3. Øhhh Christian jeg ved ikk om du bare vil glemme det, men han var jo den eneste der blev ved med at kæmpe i superligaen til sidst, desuden vil jeg mene at han rykkede sig enormt meget lige netop det halve år før han blev skadet, bare kig på antal kort. Han er desuden også vores eneste højreback med superliga erfaring, og det tror jeg kan være væsentligt hvis vi skal derop igen.
  SÅ LAD VÆR AT SÆLG HAM

  • Jeg er ret sikker på at Lucena har spillet en kamp eller to i superligaen også. Sorin har da også en vis erfaring med fodbold på højt plan.

 4. Nu har vi ikke den samme træner som sidste år, i stedet har vi en træner der kigger meget på det defensive og taktiske.
  Kunne det tænkes at Krabbe bare ikke er god nok taktisk til at passe ind i PS’s system? At han er en af de spillere der tit står forkert på banen og derfor er en risiko.

  Derudover er han altså 23 år, altså kun 2 år yngre end en Sorin. Han kan ikke betegnes som et talent mere og han er ikke god nok til at være en profil og helt sikkert for dyr som 3. valg, uanset om det er mindre i løn end Lucena og Sorin.

 5. I sådan en diskution, kan man altid komme med mange ting, men det, der rammer mig mest er, at Lucena blev hevet ned på højre back istedet for Krabbe, hvor Sorin først blev vejet og fundet for let. Nu er Sorin pludselig i spil efter skader i midterforsvaret, der absolut ikke er en vant plads for ham, og er begyndt at få meget mere spilletid end ellers var tiltænkt, hvis man skal tro alle de ting, der er blevet skrevet i medierne omkring han og fremtid i klubben. Mikkel Kirkeskov, uanset hvor godt, han spiller, får også kun spilletid på bekostning af Eckersleys skade. I mine øjne, er det ikke taktik, der er afgørende for, om Krabbe spiller eller får forlænget, da jeg vil mene at Eckersley er bedre end Kirkeskov og Sorin er en bedre højreback, end Lucena. Det er vel snarere et spørgsmål om, som med Feilhaber, om hvorvidt AGF rykker op, så der kommer penge i kassen. Personligt, synes jeg, at det er godt at spillere som Sorin og Kirkeskov får spilletid, men lur mig, om ikke at suppen bliver en lige stor nok mundfuld for en stadig noget urutineret spiller som Kirkeskov, og at Lucena ikke lige er det bedste valg til en højreback på højere niveau, hvor modstanderne er bedre til at spille over kanterne. Derfor burde de i mine øjne sørge for en forlængelse allerede nu, om det så kun er et halvt år, så vi ikke står med de samme spillermangelproblemer, som vi altid plejer at have i AGF på et tidspiunkt i løbet af en sæson i suppen. Men det er selvfølgelig blot sådan, jeg ser på det :)

 6. Jeg tror såmænd ikke det forholder sig meget anderledes end PS siger det gør, nemlig at Krabbe bare ikke er den bedste i øjeblikket, ligesom Eckersley heller ikke er. Vi har jo noget så sjældent som konkurrence på positionerne hernede, samt en træner der bestemt ikke er bange for spillerrotation.

  Jeg tror heller ikke på Lucena som højreback i suppen, men jeg tror nu heller ikke nødvendigvis at Krabbe er på vej væk. Han får nok snart et par kampe til at vise hvad han dur til efter skaden, og så tager man den derefter. Men der kan jo også være andre ting der spiller ind, som vi ikkke ender til. F.eks. har PS jo haft fat i Sanel, som han ikke mente ydede nok til træning, ligesom Høegh også selv sagde at han tog for let på spilletiden, mens klubben blev nødt til at bruge ham.

  Det er ikke helt utænkeligt at der kan have indfundet sig nogle mindre stjernenykker hos de yngste spillere, da vi af mangel på bedre sidste år gav dem en masse spilletid, men jeg er ude af stand til at vurdere om Krabbe har den slags. Det er bare værd at tænke over om ikke det er en mentalitet der engang imellem har fået lov til at snige sig ind hos vores spillere i gode perioder med spilletid og resultater (f.eks. den gode start sidste år).

 7. Denne artikel beskriver det som definitivt farvel:

  http://www.tipsbladet.dk/nyhed/generelle/krabbe-bitter-over-agf-exit

  “Men til sommer smider han trøjen. Her udløber Frederik Krabbes kontrakt med AGF, og aarhusianerne ønsker ikke at forlænge med den tidligere U/21-landsholdsspiller.”

  Det er så lidt underligt at de nævner dette senere i artiklen:

  “AGF-træner Peter Sørensen tror på andre spillere, og der er derfor ikke meget, der tyder på, at det bliver til mange minutter i den hvide trøje for Frederik Krabbe inden han efter alt at dømme forlader favoritklubben til sommer.”

 8. @Lysberg

  “Nu er Sorin pludselig i spil efter skader i midterforsvaret, der absolut ikke er en vant plads for ham”.

  Hvad bygger du det på?

  Så vidt jeg er orienteret, så har Sorin spillet central forsvarer det meste af sin fodboldopvækst.

 9. Det er sku sur røv. Krabbe har altid vist viljen til fight i den hvide trøje. Jeg mener ikke at de alternativer vi har i dag er bedre end Krabbe.

 10. Jeg bygger det på, at manden selv, da han kom til klubben, har udtalt, at han hellere vil spille højrekant, fordi han selv mener at være bedre derude, end inde centralt.. Og at han er blevet interviewet i forbindelse med samme placering centralt, hvor han har udtalt sig lige sådan.. Det er såmend blot mandens egne udtalelser.. Krabbe er også oprindeligt centerback, men blev omskolet i agf, igen i henhold til spillerens eget udsagn..

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here