Den 30-årige defensive-spiller Jerry Lucena har påbegyndt sit landsholdseventyr med Filippinerne, der for første gang nogensinde har kvalificeret sig til slutrunden i AFC Challenge Cup. Lucena nyder eventyret, som giver ham mere mod på at repræsentere Filippinerne.

– Det har været en stor oplevelse og utrolig spændende at være en del af. Det har helt sikkert givet mig blod på tanden, og jeg glæder mig til at komme ud på nye eventyr, udtaler Lucena til agffodbold.dk.

Eftersom Filippinerne  for første gang nogensinde – med AGF’s Lucena på holdet – sikrede sig kvalifikationen til slutrunden i AFC Challenge Cup, kom der fodboldfeber i landet.

– Der er nærmest udbredt fodboldfeber. Folk er helt op at køre, fordi det er første gang, at de er gået videre. Ja, efter den sidste kamp gik folk helt amok – som om de havde vundet VM. Det betyder også meget, at vi får succes, for der er brug for omtale og sponsorer, hvis den positive udvikling skal fortsætte, siger Lucena.

Næste gang Filippinerne og med stor sandsynlighed Jerry Lucena skal  i aktion er i juni og juli, hvor VM-kvalifikationskampe venter. I marts 2012 starter slutrunden i AFC Challenge Cup.

1 KOMMENTAR

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here