Imens AGF’s engelske venstre back Adam Eckerlsey har måtte pleje sin skade, er han blevet overhalet af unge Mikkel Kirkeskov. I efteråret var Eckersley ellers en af profilerne på AGF’s hold, men skaden har sat englænderen tilbage. Adam Eckersley håber dog, at han snart får erobret sin venstre back tilbage.

– Jeg håber, at jeg kan tilkæmpe mig pladsen igen, udtaler Adam Eckersley til Horsens Folkeblad og fortsætter:

– Jeg skal bevise, at jeg er fuldstændig klar, og at jeg fortjener at starte inde. Om jeg skal spille reserveholdskampe, eller jeg kan få et par minutter sidst i kampene er ligemeget. Alle minutter tæller for mig, siger Adam Eckersley.

Selvom Adam Eckersley har meldt sig klar, er han blevet vraget til de to første kampe i foråret. I den seneste kamp mod Kolding blev han sendt til opvarmning, men englænderen kom altså aldrig på banen.

 

3 KOMMENTARER

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here