AGF’s profil Benny Feilhaber har kontraktudløb til sommer og hans agent, Lyle Yorks, fortæller, at amerikanerens fremtid med stor sandsynlighed vil være på plads indenfor måned. Agenten afslører ligeledes, at der er stor interesse for Feilhaber – også fra Danmark.

– Vi udforsker muligheder i flere europæiske lande, i Mexico, i den amerikanske MLS, men også i Danmark. Forhåbentlig har vi noget på plads indenfor en måneds tid, siger Benny Feilhabers agent, Lyle Yorks, til tipsbladet.dk.

Benny Feilhaber kan til sommer skifte kvit og frit, da kontrakten med AGF udløber. Dog er midtbanespilleren vild med AGF – så en forlængelse er ikke udelukket.

– Benny elsker Aarhus, han er meget glad for AGF, og han har nogle gode holdkammerater. Desuden har Brian Steen Nielsen behandlet ham fantastisk lige siden han kom til klubben, og der er jo noget der tyder på, at AGF rykker op i Superligaen igen, siger Benny Feilhabers agent, Lyle Yorks.

Benny Feilhaber kom til AGF i 2008 fra den engelske klub Derby County.

6 KOMMENTARER

  1. Nok har han underpræsteret en del i divisionen. Nok koster han meget at have rendende, men hold kæft den kontrakt skal forlænges!!

  2. Jeg har det på samme måde som Letager. Men er helt enig; en fri transfer er simpelthen for halvhjertet at lade ham gå på. Forlæng kontrakten, og scor et par håndører på manden.

  3. Han har da alligevel scoret en del mål for os i efteråret, godt nok var de fleste på dødbolde men alligevel, jeg synes helt sikkert vi skal forlænge med ham.

  4. BSN skal snart til at vise sit værd som en sand forretningsmand i AGF, hvor der i højere grad end tidligere, skal være fokus på at tjene penge på spillerne, enten som et aktiv på holdet, eller ved at sælge dem til en fordelagtig pris. At lade en mand som BF gå uden at få betaling for ham, ville være en typisk “AGF’er”, og det skal der laves om på. FORLÆNG MED 2 ÅR!!! Han er trods alt et varmt navn, som endda stadig spiller på det amerikanske landshold.

  5. Nu er det jo ikke kun BSN der har ansvaret.
    Det er derimod en blanding af flere tilfælde, Feilhaber har ikke vist højt nok niveau til nogle vil købe ham, holdet rykkede ned i 1. division hvilket har betydet udstillingsvinduet er blevet væsentlig mindre og har indflydelse på hvorfor Feilhaber ikke vil forlænge kontrakt og som jeg skrev til sidst Feilhaber har ikke vist synderlig interesse i at forlænge.
    Jeg er sikker på BSN gør hvad han kan, men det er ikke kun op til ham.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here