I oktobermåned 2010 pådrog Jens Gjesing sig en alvorlig korsbåndsskade. I øjeblikket er den defensive midtbanespiller ved at genoptræne, og han håber, at han er klar til at vise sig frem til efteråret, hvor en ny kontrakt står på spil.

– Efteråret bliver rigtig afgørende for mig, for min kontrakt udløber til vinter. Jeg er lidt presset med hensyn til det, men omvendt kunne jeg have fået skaden nu, og så havde det set sort ud med hensyn til den forlængelse. Mit mål er at være helt klar til efteråret, hvor jeg skal vise, at jeg kan spille mig ind på holdet igen, siger Jens Gjesing til tipsbladet.dk

Det er stadig uklart om Jens Gjesing er at finde på Fredensvang til vinter.

– Jeg tror lige, de vil se, om jeg kommer i omdrejninger igen og kommer ind omkring holdet. Jeg har ikke tænkt så meget over det endnu. Jeg koncentrerer mig om skaden. Knæet hæver ikke, og jeg bygger hele tiden på. Jeg har en god følelse, for det hele mærkes godt, men der går altså lige et par måneder endnu, inden jeg er tilbage for fuld damp, siger Gjesing.

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here