I morgen søndag venter der AGF en alvorlig prøvelse, når holdet på udebane møder FC Vestsjælland fra Slagelse. Slagelseanerne har på nuværende tidspunkt scoret hele ni mål i foråret, og de fleste af deres kampe har været utrolig tætte og målrige. Assistenttræner Jesper Sørensen giver bud på, hvordan Aarhus-holdet skal vinde.


– Vi skal være opmærksomme på det, de er dygtige til. De er gode til at score mål, blandt andet fordi de er stærke på dødbolde. Det skal vi være klar til at stå imod. De er også dygtige i omstillingsspillet, og det skal vi selvfølgelig også være opmærksomme på, siger assistenttræner Jesper Sørensen til AGFfodbold.dk

Der er udsigt til, at AGF møder et hårdtfightende FCV-mandskab, der blandt andet tæller den tidligere AGF’er Lars Pleidrup.

– Det bliver en stor kamp for dem og for os. De vil givetvis være meget opsat, og derfor er det vigtigt, at vi er klar fra start. Vi skal være hurtige til at få kampen væk fra at være krig og forsøge at få sat spillet, som vi vil. Vi skal have sat vores spillere i gode positioner. Vi skal prøve at nedbryde deres spil, blandt andet ved at få så få dueller som muligt. Men hvis der bliver mange dueller, skal vi turde tage dem og stå imod, siger assistenttræneren.

Kampen har kickoff søndag klokken 13.45.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here