Trods dagens pointtab mod FC Vestsjælland er AGF faktisk alligevel rykket længere væk fra tredjepladsen, idet Vejle tabte igen. Selvom det altid er skuffende at smide point i overtiden, så kan AGF vel næppe klage over dagens ene point efter en skidt indsats fra AGF-holdet.

Flere spillere udmærkede sig dog både positivt og negativt i den generelt ringe kamp, men hvilke præstationer kræver specielt opmærksomhed? Og bør disse spillere være sikre/usikre på deres plads i startopstillingen til midtugens kamp mod Roskilde?

Skriv din mening i kommentarfeltet herunder…

9 KOMMENTARER

 1. Jeg synes, det fungerer rigtig godt med MJ/Povlsen inde på den centrale midtbane. Specielt MJ gjorde det godt, indtil han – med hans egne ord – blev lidt træt senere i kampen.
  Den anden vej rundt synes jeg så, Eckersley efterhånden må have fortjent at vise sit værd fremfor en meget usikker Kirkeskov.. måske som starter på onsdag, hvis han bliver klar.

 2. Feilhaber skal fremhæves efter at han kom ind. Fremragende præstation plus en formidabelt assist. Derudover gjorde Mark Howard det godt.
  Kirkeskov var igen GF’s ringeste.

 3. + MJ, Feilhaber, Berg.

  – Graulund, Kirkeskov

  Resten var imo forholdsvist anonyme.
  Sorin gjorde det overmiddel…
  Men var skuffet over at se meget få spillere med fighter vilje idag..

 4. Det må være Berg, Feilhaber og MJ der skal fremhæves her. Berg scorer, Feilhaber giver holdet mere liv da han kommer ind, samt en assist, og MJ leverede gode afleveringer og godt spil, såvidt muligt på pløjemarken.

  Graulund og Kirkeskov var helt væk i dag, og så må jeg være enig i ovenstående med at resten var stort set anonyme. De 2 hjemmekampe på en ordentlig bane må have fået dem til at glemme hvordan der skal spilles på en pløjemark efter vinterpausen :)

 5. Igen igen er Kirkeskov piv elendig! Helt ufatteligt at den mand får spilletid. Må da være tydeligt for enhver, at Eckersley er langt over hans niveau.

 6. Jeg vil også mene at det er på tide Eckersly får chancen fremfor en svag Kierkeskov – og selvom jeg er helt vild med graulund skal han til at oppe sig for at beholde sin startplads…

 7. Det er jo lidt noget lort at der ikke er et reelt alternativ til vores 2 angribere.
  Aron ser jeg ikke som noget alternativ endnu.
  David er imo ikke noget rigtigt angriber men mere en midtbane mand.
  Sanel har gjordt det ok, men har mistet lidt skarphed på det sidste.

  Hvem er det reelle alternativ til Graulund og Sanel når vi kommer i suppen?

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here