Mark Howard stod i dag fornuftigt i AGF’s centrale forsvar ved siden af Arthur Sorin, og sammen med resten af AGF-holdet formåede han at holde målet rent helt indtil kampens overtid. Howard ærgrer sig over pointtabet i slutminutterne, men ser optimistisk på situationen frem mod Roskilde-kampen.

– Vi er selvfølgelig lidt skuffede, fordi vi var foran i sidste minut. Jeg ved ikke, hvad der skete ved deres mål. Der var en, det var lidt et kludremål, de fik. Vi var uheldige til sidst. Jeg synes ellers, at vi forsvarer godt i hele kampen, sagde Howard til Stiften.dk.

– Banen var elendig at spille på, men det var selvfølgelig ens for begge hold. Jeg synes, at vi skabte mange chancer, og vi skulle have scoret mindst tre mål i dag. På en god dag havde Peter Graulund scoret tre mål i dag, men det gør han måske næste gang, sagde midterforsvaren.

Howard ser optimistisk på fremtiden for AGF-holdet.

– Det bliver en helt anden kamp på mod Roskilde. Banen i Aarhus er god, og vi er i god form. Vi har en masse spillere, der er på vej tilbage fra skader, så det ser rigtig godt ud. Vi har en rigtig god lægesektor, der gør et godt stykke arbejde, sagde Mark Howard.

3 KOMMENTARER

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here