AGF spillede i dag under vanligt niveau da holdet satte point til mod FC Vestsjælland. Den generelt lige kamp så længe ud til at ende som den startede, nemlig uden mål, men en sen scoring fra hvert mandskab ændrede på dette. Peter Sørensen havde gerne set en AGF-sejr, men cheftræneren erkender dog også at de store chancer i så fald skulle have været omsat til mål.

– Vi har en chance tidligt til Sanel Kapidzic, og vi har store chancer til Søren Berg og til Peter Graulund. Målt på det skulle vi nok have vundet. De har også en del chancer, men det er jo ikke det, der tæller. Det, som tæller, er, at man får den ind over stregen, og det gjorde vi jo ikke undervejs. Da vi så fik scoret til allersidst troede vi ’Okay, så er den der’, og så er det tungt at skulle afgive to point, sagde Peter Sørensen efter kampen.

– Vi kan vel ikke sige noget til, at de også får et mål. De har ikke så meget spil, men de spiller på den måde her. Det gør de godt. Der er også andre end os, der vil få det svært her. Jeg tror godt, de kan være en farlig outsider i kampen om oprykning, sagde cheftræneren til AGFFodbold.dk

– Når de spiller med lange bolde og lange indkast, så vil der være mange dueller. Det er en del af spillet ligesom alt muligt andet. Det var vi forberedt på. Jeg havde håbet på, at vi kunne fastholde bolden lidt længere tid af gangen, men de er hårdt kæmpende og går til den. Der matcher vi dem fktisk godt.Jeg havde så håbet på, at vi havde lidt ekstra, der kunne gøre, at vi havde vundet. Det var så de chancer, der skulle have været omsat til mål, men det kunne vi ikke i dag, slutter AGF-træneren.

AGF næste kamp er allerede på onsdag når Roskilde venter på NRGi Park kl. 19.00.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here